EN / SV / DE /

Ansök till Polar

Vem kan ansöka?

Det här är ett utmanande evenemang, främst på grund av de yttre förhållandena. Så du bör ha relativt bra kondition och inga skador eller sjukdomar (fysiska eller mentala) som kan orsaka säkerhetsrisker för dig eller dina lagkamrater. Du ska vara minst 18 år och ha en öppen och flexibel inställning.

Vara bekväm framför kameran

Av marknadsföringsskäl dokumenterar vi evenemanget, och därför behöver du som deltagare godkänna att bli filmad, fotograferad och intervjuad både före, efter och under Polar.

Vinn röster i ditt land

Deltagarna till Fjällräven Polar tas i varje land ut dels genom röster och dels genom juryns val. Två personer från varje land/grupp väljs.

Den första får sin plats genom att vinna omröstningen på Polars anmälningsportal. Den som får flest röster är garanterad att komma med. Fjällräven förbehåller sig rätten att ta bort röster som vi ser är kopplade till fb-konton som inte är individuellt och personligt administrerade. Profiler på Polarsajten som har återkommande eller övervägande del röster från sådana konton kommer att tas bort.

Den andra väljs av Fjällrävens jury.

 

Ansökningsländerna/grupperna är: Benelux (Belgien, Nederländerna och Luxemburg), Danmark, Finland, Tyskland, Ungern, Norge, Polen, Slovakien, Sydkorea, Sverige, USA och ”andra länder”.

Tre snabba tips
till din ansökan